Pronađite detalje o našim uslovima povrata ovde.

Ako niste zadovoljni svojom kupovinom proizvoda iz bilo kog razloga, ATC Sremčica vam nudi pogodnost povraćaja novca za sve online kupovine, umanjeno za sve važeće troškove dostave i/ili naknade za vraćanje.

Prihvatamo vraćanje proizvoda do 14 dana nakon isporuke pod uslovom da su:

  • U novom, potpuno funkcionalnom i neoštećenom stanju;
  • U originalnoj kutiji, sa svim pratećim materijalima, uputstvima i dodacima;
  • Za proizvode koji koriste gorivo, gorivo NIKADA nije sipano u rezervoar (čak i ako je ispražnjeno);
  • Kada se gorivo sipa u proizvod, smatra se korišćenim i nije ga moguće vratiti.

Za predmete koji su stigli oštećeni, neispravni ili nefukcionalni, rado ćemo poslati zamenu, povratiti novac ili vas uputiti na jedan od naših profesionalnih servisa za popravku.

Troškovi dostave i rukovanja su refundabilni samo ako je predmet poslat greškom ATC Sremčica ili ako je predmet oštećen i odobrena je refundacija. U suprotnom, troškovi dostave i rukovanja se ne refundiraju.

Kupci su odgovorni za sve troškove povratne dostave osim kada vraćaju zbog oštećenja ili nedostataka. Za vraćanje oštećenih ili neispravnih proizvoda, ATC Sremčica će obezbediti odgovarajuće povratne nalepnice za vašu pošiljku.

Zahtev za povrat se može podneti putem ovog obrasca.

Vaš novac će biti vraćen, ali će biti potrebno do 14 dana od trenutka kada primimo vraćeni proizvod.

Svi povrati podležu proveri od strane ATC Sremčica osoblja kako bi se utvrdilo moguće korišćenje, zloupotreba, nedostajući delovi, oštećenja ili zloupotreba. Refundacije takođe mogu biti odbijene.