Isporuka

Nakon što izvršite online porudžbinu, na navedenu email adresu primićete automatsku email poruku da je porudžbina uspešno izvršena.
Ta email poruka nije rezervacija artikala – njom se potvrđuje da je Vaša porudžbina primljena, i da je trenutni status Vaše narudžbenice – na čekanju.

Po ulasku porudžbine u fazu obrade, i potvrdi da je sa robom sve u redu, na vašu email adresu stići će druga email poruka sa potvrdom da je roba spremna za slanje.

U prilogu te poruke dostavljamo i svu potrebnu dokumentaciju neophodnu za realizaciju ove porudžbenice.

Kako je raspoloživost artikala indikativna, u slučaju promene porudžbine, mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku putem telefona ili emaila.

Dostava se vrši u saradnji sa kurirskom službom “AKS”. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u skladu sa poslovnom politikom svoje firme. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i eventualno se dogovoriti o ponovnom slanju.

Isporuka za porudžbine u vrednosti veće od 50.000,00 din je besplatna. Za sve porudžbine manje od tog iznosa, isporuku plaća primalac. Cena isporuke zavisi od težine paketa. Obaveštenje o ceni isporuke možete dobiti na naš kontakt telefon.

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Rok dostave za robu kupljenu u internet prodavnici je od dva do sedam radnih dana, po ulasku porudžbine u fazu obrade ili kada porudžbinu potvrdi internet prodavnica.

Roba poručena u periodu od petka do nedelje preuzima se od strane kurirske službe od ponedeljka.

Opcije plaćanja koje ATC Sremčica nudi:

  • čekovima građana do 6 rata bez kamate;
  • karticama Banke Intese do 6 rata bez kamate;
  • svim vrstama kartica (osim American Express).

Sva vaša pitanja u vezi procedure kupovine, dostave i plaćanja možete postaviti :