Ovlasćeni smo servis za Husqvarna, Oleo-Mac i Sword mašine u garantnom roku, a van garantnog roka servisiramo isključivo mašine kupljene u našoj maloprodaji.

Servis motornih kosilica - brze i pouzdane popravke motorne kosilice

Vlasnici motornih kosilica znaju da kvalitetan alat za održavanje travnjaka može biti ključan za održavanje lepog i uređenog dvorišta. Ali šta se dogodi kada se vaša kosilica pokvari?

U takvim situacijama, ne oklevajte da se obratite našem stručnom timu za servis motornih kosilica.

Redovno održavanje motornih kosilica u Beogradu

Bez obzira na vrstu ili stepen kvara kosilice, naš serviser će brzo pronaći rešenje koje će Vam omogućiti da se brzo vratite na posao.

Imamo dugogodišnje iskustvo u dijagnostici i popravci svih vrsta problema sa motornom kosilicom, od problema sa motorom do oštećenja noža i svega između. Koristimo najnovije dijagnostičke alate da brzo identifikujemo osnovni uzrok problema i pružimo efikasna rešenja koja će Vašu kosilicu ponovo pokrenuti.

Uz redovan servis, mi ćemo Vašu kosilicu održavati u vrhunskom stanju, tako da ćete moći da uživate u savršeno pokošenom travnjaku iz godine u godinu.

Obezbedite dugovečnost i funkcionalnost Vaše kosilice uz - kvalitetan i pouzdan servis za popravku motornih kosilica u Beogradu.

Kontaktirajte nas danas da zakažete servis Vaše motorne kosilice ili posetite našu radnju u Sremčici.

Servis za kosilice Beograd | Servis kosilica za travu