Tokom poslednjih 60 godina, Husqvarna je nastavila da razvija tehnologiju usmerenu na korisnike. Husqvarna je stvorila prvu motornu testeru na svetu sa automatskim kočnicom za lanac, a 2009. godine je predstavljen Husqvarna AutoTune™ kako bi regulisao protok goriva i smanjio emisije.

Sa ovim kontinuiranim napredovanjem u tehnologiji, postavlja se pitanje - koja Husqvarna motorna testera je najbolja?

Serija 100

Najosnovnija motorna testera brenda je Husqvarna serija 100, koja obuhvata niz testera prilagođenih korisnicima početnicima, kao što su Husqvarna 120 Mark II, Husqvarna 130 i Husqvarna 135 Mark II. Ove manje benzinske testere dizajnirane su sa jednom idejom na umu - jednostavnost upotrebe.

Idealne su za korišćenje oko vrta, povremeno sečenje drva za ogrev, obaranje malih stabala ili za korisnike sa malo prethodnog iskustva u rukovanju testerom.

Serija 300 i 400

Asortiman univerzalnih motornih testera je mesto gde dizajn i inovacija brenda zaista počinju da se ističu. Serije 300 i 400 Husqvarna benzinskih testera kombinuju kvalitet izrade i ergonomiju profesionalnih testera sa lakšim nivoom snage i jednostavnom upotrebom.

Modeli kao što su Husqvarna 365, Husqvarna 372 XP, Husqvarna 435, Husqvarna T435, Husqvarna 440, Husqvarna 445, Husqvarna 450 i Husqvarna 460 Rancher - postižu savršen balans između snage i upotrebljivosti! Ove mašine odličan su izbor za korisnike kojima je potrebna snažna i izdržljiva testera visokih performansi.

Serija 500

Koje Husqvarna motorne testere su za profesionalce?

Serija 500 je najmoćniji asortiman Husqvarna motornih testera, što ih čini jasnim izborom za komercijalnu upotrebu. Modeli poput Husqvarna 592XP i Husqvarna 572XP su redefinisali značenje profesionalne motorne testere, nudeći vodeće performanse i sposobnost seče uz pouzdan rad i dobro izbalansiranu pokretljivost. Najbolja sposobnost seče u klasi i neprevaziđena pouzdanost u svim vremenskim uslovima!

Bez obzira na vremenske uslove ili zahtevnost zadatka, serija 500 Husqvarna motornih testera su najbolje profesionalne testere na tržištu danas.

Preporuke testera za korisnike srednjeg nivoa: Husqvarna 550XP Mark II ili Husqvarna 562XP - izgrađene da traju ceo život. Zahtevaju veštu ruku za rukovanje, ali zauzvrat pružaju neverovatan nivo snage i sposobnosti seče. Ovo su udobne benzinske testere sa osveženim, vitkim dizajnom i mnogo inovativnih funkcija.

Od snažnih benzinskih testera za komercijalnu upotrebu, do lakih, Husqvarna asortiman ima sve. Kupujte testere online ili se obratite našoj tehničkoj podršci pozivom na brojeve
011 405 44 55 / 065 2526 806, koji će vam rado pomoći da pronađete savršenu testeru za vaš posao.

Povezani članci