Ponedeljak - Petak: 8:30 - 16:30 Subota: 8:00 - 15:00

O NAMA

Već 20 godina pružamo širok asortiman mini poljoprivrednih mašina i uređaja, a pored toga kod nas možete i servisirati svoje mašine i produžiti im radni vek.

Agro Tehnic Centar (Nexico d.o.o.) osnovali smo 2001. godine sa željom da ponudimo kvalitet svima, od profesionalaca do hobista, bilo za šumu, park, baštu ili poljoprivredno dobro.

Ovlašćeni smo dileri velikih svetskih brendova poput Husqvarna, Oleo Mac, AL-KO, MTD, BOSCH, Makita, BACHO, Oregon, Villager i drugih.

Kod nas možete pronaći veliki izbor motornih testera i električnih testera, motornih kosačica i električnih kosačica, motornih kosa i trimera.

Od mašina u ponudi imamo mini traktore, rajdere, motokultivatore.

U zavisnosti od godišnjeg doba, prilikom održavanja vaše bašte, staklenika ili poljoprivrednog dobra veliku pomoć mogu pružiti duvači lišća, a kada zahladni i bacači-čistači snega. A ako ste u potrazi za pumpama za vodu, peračima visokog pritiska ili atomizerima-prskalicama, sve to možete pronaći na jednom mestu – u Agro Tehnic Centru.

U našem širokom asortimanu pored svih ovih mašina i uređaja, u ponudi imamo agregate, akumulatorski program, kao i veliki lager rezervnih delova i potrošnog materijala.

Danas je Agro Tehnic Centar jedna od vodećih firmi u Srbiji u oblasti prodaje i servisiranja mini poljoprivrednih mašina, koje osim svojih performansi pružaju bezbednost, efikasnost i brzinu. 

KOSILICE ZA TRAVU

Pogledajte naš asortiman kosilica za travu svih vodećih brendova.

MOTORNE TESTERE

Motorne testere HUSQVARNA, OLEO-MAC, MCCULLOCH, PARTNER…

KOSILICE ZA TRAVU

Pogledajte naš asortiman kosilica za travu svih vodećih brendova

MOTORNE TESTERE

Motorne testere HUSQVARNA, OLEO-MAC, MCCULLOCH, PARTNER